Disney compra Lucasfilm i podria adquirir Hasbro

Compartir

La companyia cinematogràfica adquireix la productora de George Lucas i estrenarà nova pel·lícula de Star Wars en el 2015.

Lucasfilm, productora de George Lucas, ha estat comprada per Disney pel “mòdic” preu de 4.050 milions de dòlars (uns 3.124 milions d’euros). A partir d’ara, Kathleen Kennedy (actual co-presidenta de Lucasfilm) assumirà el càrrec de presidenta i l’estudi estarà sota la supervisió de Disney.

George Lucas ha declarat que “sempre he cregut que Star Wars podria viure més enllà de la meva persona, i vaig pensar que era important gestionar aquesta transició mentre seguís amb vida“. D’aquesta manera, els drets de Star Wars passen a les mans de Disney, i aquesta ja ha anunciat nova pel·lícula de la saga per al 2015.

Però les adquisicions de Disney podrien no acabar aquí, ja que s’especula amb què la multinacional de l’entreteniment acabi adquirint la fabricant de joguines Hasbro, un rumor que ha saltat a la palestra després de la compra de Lucasfilm i, potser, encoratjat per aquesta operació.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: