Disney Fulmina l’estudi LucasArts

Compartir

Amb el tancament, es cancel·len diversos projectes de l’univers Stars Wars que estaven en marxa.

El darrer logo de LucasArts

El darrer logo de LucasArts

Després que Disney adquirís LucasFilms i, amb això, també l’estudi de videojocs LucasArts, el futur d’aquest darrer havia estat posat en dubte. I, finalment, mentre LucasArts estava treballant en els projectes Star Wars 1313 i Star Wars First Assault, quan el representant de l’estudi va dir això als treballadors: “després d’avaluar la nostra posició dins del mercat dels videojocs, hem decidit canviar la condició de LucasArts com a desenvolupador a un model de llicència, per així minimitzar el risc de la companyia mentre s’aconsegueix un catàleg amb més qualitat respecte als jocs de Star Wars. Com a resultat d’aquest canvi, hem patit acomiadaments a l’organització. Estem increïblement agraïts i orgullosos pels equips tan talentosos que han desenvolupat els nostres títols”.

Amb aquest tancament de LucasArts, se’n va una companyia que va crear jocs històrics com Maniac Mansion, la saga Monkey Island, Day of Tentacle, etc. Segons es comenta, podrien continuar sortint jocs de Star Wars ja que segons el mateix representant va dir “Encara creiem en la indústria del videojoc, i continuarem llançant jocs de Star Wars. Només estem buscant diferents models més enllà de la producció interna. S’estan avaluant tots els aspectes. Hi ha moltes possibilitats que, fins i tot Star Wars 1313, sigui llançat per llicència”.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: