Disponible el SDK per als nous Galaxy Gear

Compartir

Es pot descarregar per a Windows, Ubuntu i Mac OS X.

Samsung ha anunciat la disponibilitat del nou kit de desenvolupament de programari (SDK) per a la plataforma Tizen dels seus smartwatches Gear 2 i Gear 2 Neo (wearables), disponible a través del seu lloc web per a desenvolupadors.

Amb aquesta acció, previsible d’altra banda, la fabricant sud-coreana espera esperonar els desenvolupadors per a què creïn aplicacions per als seus nous rellotges intel·ligents. Com a exemple, posa una llarga llista d’apps de primeres marques que ja estan disponibles, com les de la CNN (‘breaking news’), Runtastic, Feedly, Expedia o eBay.

L’SDK està disponible per a sistemes Windows (a partir de la versió 7, en 32 i 64 bits), Ubuntu (32 i 64 bits) i Mac OS X.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: