Disponible FreeBSD 10.0

Compartir

Petits canvis a nivell tècnic per a la nova versió d’una plataforma de programari molt apreciada entre els professionals informàtics.

Entre les novetats d’aquesta nova versió tenim que la col·lecció de compiladors GCC no serà instal·lada per defecte en arquitectures en les quals clang sigui el compilador per defecte. Tampoc comptarem amb el servidor DNS BIND en el sistema base.

El programari de gestió de dependències make ha estat reemplaçat per bmake, heretat de NetBSD, i pkg és a partir d’ara el gestor de paquets per defecte del sistema.

Totes aquestes i moltes altres altres novetats que incorpora aquesta nova versió es poden consultar a les notes del seu llançament.

FreeBSD és un sistema operatiu àmpliament utilitzat en l’àmbit dels servidors, essent molt popular entre les empreses de hosting de llocs web. És per això que les novetats són molt tècniques, en contraposició amb les d’altres noves versions de sistemes operatius que estan enfocats a l’usuari final.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: