Disponible la primera RC del SP1 per a Windows 7 i 2008 R2

Compartir

WindowsPoques novetats per a Windows 7, ja que es pot resumir bàsicament en la col·lecció de pegats de seguretat i solucions a bugs publicats independentment durant aquests mesos. Per a la seva versió servidora hi ha alguna cosa -poca- més.

Redacció – Un any després del llançament d’ambdós sistemes operatius, i tal i com manen els cànons, Microsoft ja comença a parlar seriosament del llançament del primer service pack, un pas que moltes mitjanes i grans empreses aprofitaran per començar la migració massiva dels seus sistemes informàtics a la nova plataforma, doncs ja és costum arrelat en les organitzacions d’una certa mida esperar al primer service pack del nou sistema operatiu per a desplegar-lo per complet, ja que en aquest s’hi corregeixen les principals errades i problemes no detectats durant el desenvolupament i fases beta i RC.

La novetat més destacable és que aquest és un paquet únic per a dues plataformes diferenciades (servidor i escriptori) malgrat que basades en el mateix codi base. A banda d’això, aquest service pack no presenta cap altra gran novetat, i pràcticament es pot resumir en què ofereix totes les actualitzacions i pegats de seguretat publicats fins a la data a mesura que han anat sorgint els problemes.

Per a Windows Server, Microsoft si que ofereix alguna cosa més en aquest SP1, però poc: s’afegeix la capacitat de gestionar memòria dinàmica entre màquines virtuals, cosa que permet balancejar la quantitat de memòria emprada per cada màquina segons les necessitats sense parar en cap moment el seu funcionament. També s’agilitza la reproducció de continguts multimèdia (com ara animacions 3D) en els escriptoris virtualitzats als quals s’accedeix mitjançant el protocol RDP.

En ser una release candidate, aquest producte encara no està finalitzat i, per tant, no es recomana la seva instal·lació en màquines de producció, quedant restringit només a aquelles que puguin servir per a proves.

Més informació

Descàrrega de Windows 7 i Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 Release Candidate

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina