Disponible nova versió 2.0 de VLC

Compartir

El reproductor multimèdia lliure, un dels més populars actualment, arriba a la seva segona iteració major aprofitant la potència del maquinari en el qual s’executa.

VLC

Esprémer la potència de les CPU’s multinucli, les GPU’s i el maquinari dels sistemes mòbils en què s’executa, és el principal signe distintiu de la nova versió 2.0 de VLC, el reproductor multimèdia lliure i multiplataforma més popular a hores d’ara.

Entre les seves principals virtuts des de les primeres versions destaquen la lleugeresa, que permet executar-lo consumint un mínim de recursos, i el suport per a la gran majoria dels formats de vídeo i àudio existents en el mercat.

VLC 2.0 també és compatible amb més maquinari, com per exemple discos Blu-ray (malgrat que aquests de manera experimental, el que implica que és una funcionalitat que pot donar lloc a fallades del programari).

Es millora també el suport per a subtítols en continguts de vídeo d’alta definició (HD), s’hi afegeixen noves sortides de vídeo per a dispositius amb Windows, Android, iOS i, fins i tot, OS/2, i també s’inclouen novetats segons la plataforma de programari.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: