DivX llança programari gratuït per a la reproducció de vídeo en alta definició

Compartir

A més, amb DivX To Go, es poden transferir pel·lícules a una gran quantitat de dispositius mòbils com ara smartphones de manera ràpida, fàcil i còmoda.

Redacció/Agències – DivX Plus és un paquet de programari composat per quatre productes individuals: Player, Web Player, Codec Pack, i Converter. DivX Plus Player inclou la nova funció DivX To Go, que facilita la transferència de vídeos de l’ordinador a qualsevol dels 250 milions de dispositius de les marques que suporten DivX arreu del món. Funciona mitjançant un assistent intuïtiu, pas a pas, que permet transferir vídeos de DivX Plus Player als dispositius amb l’etiqueta DivX Certified, com ara reproductors de DVD, Blu-ray, televisions digitals, telèfons mòbils i videoconsoles.

Amb un disseny completament renovat, DivX Plus Software ofereix als usuaris una interfície neta i d’ús senzill per a la reproducció de vídeo DivX a l’escriptori i el navegador, incloent-hi a més la funció DivX Plus HD vídeo, que ofereix suport a vídeos de fins a 1080p basats en el còdec H.264, en el popular format d’arxius MKV. Per la seva banda, DivX Plus Converter ha estat completament redissenyat i ara s’ofereix de manera gratuïta per a la conversió de contingut 1080p HD a DivX Plus HD, que està basat en el contenidor d’arxius MKV i el còdec H.264.

DivX Plus Player i DivX Plus Web Player ofereixen reproducció de vídeo d’alta qualitat per a una àmplia varietat de formats, incloses les noves versions dels còdecs DivX i DivX Plus, i nous components per a la reproducció de vídeo HD DivX Plus en el format MKV/H.264 en Windows 7. A més, DivX Plus Codec Pack ofereix una experiència millorada de reproducció DivX en reproductors de tercers, com ara Windows Media Player, i media extenders.

El nou DivX Plus Web Player ofereix streaming d’alta qualitat de vídeo HD per a DivX i DivX Plus, amb so surround i subtítols, a través de servidors estàndard HTTP i programació en JavaScript en forma de plug-in per a Google Chrome, Firefox, Internet Explorer i Safari.

Per a les modernes videoconsoles com la PlayStation 3 o la Xbox 360, DivX Plus permet que rebin per streaming contingut HD en el format MKV amb el nou DivX Plus Codec Pack, que permet a Windows 7 reproduir arxius MKV.

Aquest paquet de programari és compatible amb els sistemes Windows XP, Vista i 7, i pot es descarregar gratuïtament des d’ara mateix.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)