Dolby i Philips llancen estàndard de so 3D per acompanyar les pel·lícules en aquest format

Compartir

Té aplicació en dispositius de diverses mides com tablets, smartphones, o televisors, i està concebut per a la nova generació de pantalles 3D que no necessiten ulleres especials per apreciar l’efecte.

Dolby 3D

Dolby i Philips Royal Electric han anunciat la presentació al públic de l’estàndard de so Dolby 3D d’alta definició en la propera fira NAB a celebrar a Las Vegas (Nevada, Estats Units) el cap de setmana del 21 i el 22 d’abril.

Aquest estàndard està pensat per acompanyar les projeccions de pel·lícules 3D en dispositius domèstics com televisors, tablets o ordinadors portàtils, independentment que utilitzin ulleres especials per apreciar l’efecte tridimensional o no, encara que més pensat per a la nova generació de dispositius que no les necessiten.

Les possibilitats d’ús d’aquest estàndard d’àudio per a continguts tridimensionals arriben fins als smartphones. Tot i que, de moment, el mercat d’aquests dispositius es resumeix en uns pocs models de fabricants orientals principalment, és d’esperar una futura entrada de més companyies que disposaran de, pel cap baix, un terminal amb aquesta funcionalitat al seu catàleg.

Més informació

Nota de premsa de Dolby

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: