Donen com a segura una presentació d’Apple per al 10 de setembre

Compartir

Mitjans insisteixen en què s’hi presentaria l’iPhone ‘low cost’ i/o el rellotge intel·ligent de la companyia. Per la seva banda, Apple no ha fet cap anunci al respecte.

Basant-se en informació publicada originalment pel rotatiu electrònic dedicat a les noves tecnologies AllThingsD, la gran majoria de publicacions i blogs dedicats a les noves tecnologies donen com a segura la celebració d’un acte de presentació de nous productes per part d’Apple per al proper dimarts 10 de setembre.

La publicació tecnològica nord-americana es basa en fonts properes a la companyia de la poma mossegada de les quals no n’ha revelat la identitat. Diverses altres publicacions recolzen la hipòtesi, fent-se a més ressò sobre les possibles novetats que s’hi podrien presentar.

La que tindria més números per materialitzar-se és la d’un nou iPhone, ja que la companyia té el costum de renovar el seu smartphone cada any precisament per aquestes dates. Alguns, fins i tot, s’atreveixen a donar un nom al nou membre de la família: iPhone 5S.

Com també són atrevits aquells qui han donat nom al terminal de baix cost, una novetat per la qual també hi aposten diverses publicacions i analistes car fa temps que se’n parla: iPhone 5C. Si es presentés, significaria la primera vegada que Apple diversifica la seva gamma de terminals mòbils, ja que fins ara només va realitzant un model per any.

Possibles iPhone 5C amb carcasses de tota la gamma de colors que podrien presentar

Possibles iPhone 5C amb carcasses de tota la gamma de colors que podrien presentar

Al respecte, i tant del 5S com del 5C, se n’han publicat moltes filtracions, la majoria procedents de les fàbriques a la Xina que els estarien produint. Les darreres imatges mostren carcasses de diversos colors per al model ‘low cost’ (la carcassa del qual seria de plàstic), i d’un color daurat per a l’iPhone 5S que molts han definit com a “color cava” (per la beguda alcohòlica).

Però no s’acaben aquí les especulacions, doncs també l’ombra del possible rellotge intel·ligent d’Apple es projecta sobre aquesta possible presentació. L’iWatch (aquest també l’ha batejat la vox populi) també corre en boca de tothom des de fa temps, i encara que d’ell només n’han sortit algunes filtracions comptades sense contrastar, molts el donen també com a segur. La incògnita és si Apple ja l’hauria enllestit i el té a punt de presentar, o encara li queda desenvolupament per endavant.

Menys números té el televisor de la companyia, curiosament un dispositiu que si compta amb una base prou sòlida doncs es coneix fefaentment que era un dels projectes que Steve Jobs va deixar inacabats abans de morir.

Per part d’Apple, la companyia de Cupertino segueix en la seva habitual línia informativa de no comentar res sobre rumors referents a la seva activitat, ni confirmar ni desmentir. Per tant, i si aquestes filtracions s’acaben revelant com a certes, no ho sabrem segurament fins que es convoqui l’acte o bé s’acosti molt la data apuntada per totes les publicacions i Apple no mogui fitxa.

De fer-se, la convocatòria es podria confirmar a finals d’aquesta setmana o principis de la vinent.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: