Dropbox compra Snapjoy

Compartir

Integrarà el servei relacionat amb les fotografies al seu núvol.

Dropbox segueix de compres per augmentar el potencial de la seva empresa. Després de l’adquisició fa escassament un mes de la històrica Audiogalaxy, i el seu bagatge en el camp de la música, ara li toca el torn a una companyia especialitzada en la imatge.

Snapjoy proporciona un servei que mitjançant una aplicació permet arxivar i afegir fotografies, a més de la visualització de les mateixes amb independència d’on estiguin emmagatzemades, ha anunciat a través del seu blog que ha estat comprada per Dropbox.

En la mateixa entrada de blog, els responsables de Snapjoy afirmen que “mitjançant la combinació de forces podem aprofitar la tecnologia i l’escala de la seva plataforma i centrar-nos en el que realment importa: l’entrega d’una experiència increïble a més de 100 milions de persones”.

Sembla que Dropbox continua construint un servei molt complet i independent de les grans corporacions que actualment dominen Internet. Es desconeixen els termes financers de l’acord.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: