Dues de les fires tecnològiques més importants del món col·laboraran

Compartir

El CeBIT de Hannover i el Computex de Taiwan es donen la mà per competir amb el CES de Las Vegas, que en aquests darrers anys ha anat guanyant en importància.

Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Per dates (es celebra a principis de gener) i per història (celebrat des del 1967) el Consumer Electronics Show (CES) és considerat actualment com la fira de noves tecnologies més important del món per davant d’altres també punteres. Gran quantitat de companyies aprofiten aquesta cita per a presentar els productes que marcaran el futur de la resta de l’any.

Si a això hi afegim un panorama del sector firal en retrocés i en el qual només els més forts estan sobrevivint (i amb prou feines, en alguns casos), ens trobem amb l’escenari perfecte per a la realització de fusions i aliances. És el cas del CeBIT de Hannover, una fira veterana també en aquestes bregues (es ve celebrant des del 1970) i el Computex de Taiwan (en actiu des del 1981), que han anunciat una aliança de qual encara no se n’han revelat les claus.

CeBIT, a més del certamen de Hannover, organitza altres esdeveniments en altres llocs del món, com ara Turquia o Austràlia, pel què l’aliança podria suposar una xarxa d’esdeveniments dedicats a les noves tecnologies molt important.

Durant la celebració del proper CeBIT, del qual se’n donarà el tret de sortida l’1 de març, es realitzarà una roda de premsa conjunta (concretament el dia 2) en la qual es coneixeran més detalls sobre l’aliança d’aquests dos gegants.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)