eBay compra Braintree

Compartir

La companyia adquirida s’afegirà a Paypal en mètodes de pagament online.

eBay ha comprat per uns 800 milions de dòlars a Braintree, la competència de Paypal. La intenció és clara: reforçar Paypal i desfer-se d’una competidora d’importància d’un sol cop.

Segons apunten, la compra de Braintree ajudaria a la divisió de pagaments d’eBay a complir aquest propòsit, és a dir, atreure més ingressos dels usuaris de telèfons intel·ligents i tauletes tàctils.

Braintree ofereix a les empreses un portal de pagaments, un compte i altres eines que permeten als comerciants acceptar pagaments amb targes de crèdit en línia o amb aplicacions mòbils.

La companyia adquirida mantindrà la seva pròpia identitat i el seu conseller delegat, Bill Ready, continuarà com a líder del projecte amb el president de Paypal, David Marcus.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: