eBay es fa amb el comparador preus Decide

Compartir

El comparador de preus Decide va anunciar divendres passat que el proper 30 de setembre cessarà les seves operacions per a formar part d’eBay.

L'equip de Decide

L’equip de Decide

Decide.com i les seves aplicacions mòbils utilitzen una “màquina de patent pendent” que va analitzar milers de milions de preus corresponents a milions de productes, blogs i articles en línia per ajudar els compradors a prendre decisions de compra. Amb Decide els usuaris poden navegar per un sistema de classificació de productes, configurar alertes per a futures compres de productes i fins i tot obtenir consells sobre quan comprar.

eBay probablement vol emprar la predicció i la tecnologia de comparació de preus de Decide. Això ajudaria als compradors en línia a tenir la millor oferta i, al mateix temps, permetre estar menys temps en les cerques d’eBay.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: