Ebooks i roses 3D per Sant Jordi a TV Girona

Compartir

En Guillem Alsina, el nostre editor i director, va estar ahir a la tarda en viu i en directe al ‘Té de tot’ especial de Sant Jordi que TV Girona va emetre per la tarda, per parlar d’ebooks i d’impressió 3D.

Amb això et canviaré la vida” amb aquestes paraules, el nostre editor i director Guillem Alsina introduïa a en Lluís Cruz (presentador del ‘Té de tot’) els lector de llibres electrònics, tant en format de tinta digital, com en format tauleta tàctil o a través de programari per a un smartphone.

Alsina va presentar el què són els llibres electrònics, què permeten, i va donar la seva visió de que poden i han de coexistir armoniosament amb els llibres en paper, sense substituir-los i complementant-los.

En el programa també es va parlar de la impressió 3D, exemplificant-la amb l’altre gran símbol de la diada de Sant Jordi: la rosa.

Tot seguit us deixem amb el vídeo (a partir del minut 34:08):

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: