Echoboom Apps busca suport per ampliar el seu més ambiciós projecte, Dogfight

Compartir

Els nois d’Echoboom Apps, companyia espanyola dedicada al disseny i desenvolupament d’aplicacions per a plataformes mòbils, estan decidits a fer un pas més enllà amb el seu joc d’èxit Dogfight, demanant mitjançant crowdfunding suport per a la creació de Dogfight Elite.

 

Dogfight

Dogfight

Dogfight, un joc d’avions ambientat en la Primera Guerra Mundial i ideat per Joaquim Grech, és tota una experiència sota un tipus de plataformes tan versàtils com ho són les mòbils, tant telèfons com tablets. Actualment disponible per Android i iPhone i descarregat ja per més de 3 milions d’usuaris, la idea de l’estudi és la d’ampliar la seva disponibilitat en dispositius, des d’ordinadors personals fins consoles com Wii, PSP, o Xbox amb Kinnect, a més d’ampliar la informació del context històric, avions, tancs, mapejat, experiència en línia … Déu n’hi do.

Després d’haver pogut jugar Dogfight en un Samsung Galaxy S2 cal dir que val molt la pena provar-lo.

Un cop ens descarreguem el joc, és molt recomanable triar bé els controls i ficar-se en les missions d’entrenament. En el meu cas, vaig triar el moviment de l’avió a través del moviment del terminal. Reconec que la primera partida va ser un desastre i vaig acabar estavellat abans d’enlairar, però a la segona o tercera ja em movia sense massa complicació, fins agafar-li bé el control i gaudir de valent, movent-me amb total comoditat.

En acabar les missions d’entrenament i pensar que ja tenia el joc dominat em vaig ficar a l’opció on-line. Sóc bastant dolent amb els jocs d’avions, però l’experiència en línia és molt divertida i emocionant. Després de patir diverses morts consecutives (típic en aquest tipus de jocs) la primera vegada que vaig aconseguir donar-li a un enemic vaig notar certa emoció, sobretot en veure com s’estavellava davant meu.

És un joc molt entretingut que es basa en l’on-line en equips amb partides de diferents tipus: Bombardejar l’hangar enemic, destruir zepelins, conquerir portaavions o combatre directament contra l’enemic. Si tenim la mala fortuna que ens destrueixen l’avió, no ho tenim tot perdut i podem saltar en paracaigudes per prosseguir la lluita a peu, o en tanc si tenim la sort de trobar un a prop.

Estic parlant doncs d’un joc que encara que els seus propis creadors ens aclareixen que es tracta d’un prototip, promet molt. Podem trobar fins i tot fòrums d’usuaris d’aquest joc on formen els seus propis clans, i és que pot arribar a resultar bastant addictiu.

Tornant doncs al crowdfunding, l’equip d’ Echoboom Apps ens demana ajuda per fer realitat la finalització d’aquest projecte. Estem desitjant veure com aconsegueixen el seu objectiu gràcies a una mica de la nostra ajuda, per ampliar la ja de per si emocionant experiència que ofereix Dogfight.

Si voleu veure un vídeo on el propi creador ens parla de Dogfight amb imatges del joc, llegir sobre el seu projecte o col·laborar, podeu fer-ho a través del següent enllaç: Dogfight Elite a Lanzanos.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: