El 5 de setembre arriba Killzone Mercenary a PS Vita

Compartir

Sony ens informa mitjançant nota de premsa de la data de sortida d’aquest títol i el seu preu. L’enllaç conté, a més, un tràiler.

Killzone Mercenary, el nou títol de la saga Killzone, arriba en exclusiva per PS Vita amb una qualitat gràfica increïble. Un dels avantatges de la sortida d’aquest títol per a PS Vita és la possibilitat d’utilitzar les característiques d’aquesta consola portàtil, com ara la pantalla tàctil frontal o el panell tàctil del darrere, permetent llançar granades, canviar d’armes, moure’ns pels menús, ajupir-se o saltar. Es farà ús també de l’acceleròmetre que porta incorporat PS Vita, pel que movent la màquina podrem augmentar la precisió en el moment d’apuntar i disparar als enemics.

Killzone_01_ Killzone_02_ Killzone_03_ Killzone_PSVita_

La idea de Killzone Mercenary és la de guanyar diners a base de realitzar missions, guanyant a més medalles i ampliant la col·lecció d’armes a mesura que s’avança en el joc. La varietat en les missions serà àmplia, comptant amb missions d’emboscades, enfrontaments a distància o setges enemics, a més d’un mode de joc multijugador. A finals d’agost els posseïdors de PS Vita tindrem disponible una demo oberta per provar el joc online.

La seva data de llançament serà el 5 de setembre, i el seu preu estimat serà de 39,99 €.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: