El bloquejador de Service Pack per a Windows inclou les opcions per a 7 i Server 2008

Compartir

WindowsPer a la propera sortida al mercat del SP1 per a Windows 7 i Server 2008 R2, hi haurà moltes organitzacions interessades en no instal·lar-lo de manera immediata per tal de prevenir possibles conseqüències no desitjades respecte a la compatibilitat amb els seus sistemes informàtics. Amb l’actualització de l’eina de bloqueig d’aquesta instal·lació, prèviament existent però no compatible amb els nous sistemes de Microsoft, aquells administradors de sistemes que ho desitgin podran impedir de moment la descàrrega i instal·lació d’aquest service pack en els seus sistemes.

Redacció – La instal·lació d’un nou component de programari sempre és una cosa delicada, i si ja ho és en els sistemes domèstics, més encara en els ordinadors dedicats a tasques productives com les existents en qualsevol empresa. Si, a més, el component de programari a instal·lar forma part del sistema operatiu, ens trobem amb una problemàtica més gran. La solució passa, en molts casos, per impedir l’actualització fins haver tingut el temps necessari per a realitzar proves en ordinadors que no estiguin destinats a producció si no, precisament, a aquestes tasques de testeig.

Ja que l’actualització de qualsevol Service Pack acostuma a ser inclosa en les eines d’actualització automàtica del sistema operatiu, és probable que aquesta descàrrega i instal·lació sigui duta a terme, fins i tot accidentalment, per part d’algun usuari en algun dels ordinadors de l’empresa. Per tal d’evitar aquest problema i impedir que el corresponent paquet de servei sigui instal·lat per accident, Microsoft publica una eina que inhibeix tal instal·lació, la qual ha estat recentment actualitzada per a impedir la instal·lació del Service Pack 1 per a Windows 7 i Server 2008 R2.

La seva descàrrega és gratuïta, i el procés d’instal·lació trivial, constituint una eina que és possible emprar no només en entorns corporatius, si no també per part de qualsevol posseïdor d’un ordinador governat per un sistema Windows.

Tradicionalment, Microsoft actualitza aquesta eina un parell de mesos abans del llançament del service pack corresponent, el que ens deixa una finestra de llançament per a aquest proper gener.

Més informació

Descàrrega de Windows Service Pack Blocker Tool Kit

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)