El COETTC i la CEEAC col·laboraran en el foment de l’emprenedoria

Compartir

Ambdues institucions han signat un conveni de col·laboració.

Moment de la signatura de l'acord. Imatge gentilesa del COETTC

Moment de la signatura de l’acord. Imatge gentilesa del COETTC

El degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), Ferran Amago, i el president de la Cambra d’Emprenedors i Empresaris Associació Catalana (CEEAC), Alexandre González, han signat un acord de col·laboració per unir sinèrgies entre ambdues institucions i promoure el desenvolupament empresarial i d’emprenedoria entre els col·legiats.

La Cambra d’Emprenedors i Empresaris es constitueix com l’eix vertebrador d’una nova generació i forma de treballar en el món de la cooperació i el creixement d’emprenedors i empresaris i es basa en tres eixos fonamentals: formació, networking i finançament. Ha endegat el projecte “Emprèn ja!”, una plataforma de creació d’empreses pensada, creada i dirigida pel teixit empresarial.

El Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya agrupa als enginyers tècnics de telecomunicació catalans. La seva voluntat com a entitat de dret públic és exercir de motor del sector de les TIC, impulsar Catalunya com a referent en aquesta àrea i promoure la nova societat de la informació. Cada any organitza la Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, un dels esdeveniments més importants i representatius del sector TIC.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: