El congrés de BDigital explorarà les tecnologies disruptives

Compartir

Del 27 al 29 de maig, a Barcelona s’hi explicaran i s’hi analitzaran aquelles tendències i tecnologies que han suposat, suposen i suposaran un punt i a part en l’evolució del sector tecnològic, com el Big Data, l’eHealth o la impressió 3D.

Ja el títol del BDigital Global Congress d’enguany (The Big Digital Bang) és tota una declaració d’intencions per part de l’organització, que buscarà explorar entre els dies 27 a 29 d’aquest mes, ambdós inclosos, els principals canvis que hi ha hagut en el sector tecnològic i aquelles tendències que estan marcant i liderant aquests canvis.

Sempre es fa difícil marcar una sèrie de conferències o actes a seguir d’un programa donat com en aquest cas el del present congrés, però m’agradaria destacar la del dimarts 27 a darrera hora (social&connected TV), la del dimecres a primera hora del matí (Biz Data: el Big Data com a catalitzador de negoci) i la keynote del darrer dia a càrrec de Paul Walborsky, el CEO de Gigaom.

Entre els ponents, i a més de l’abans esmentat Walborsky, destaquen Andrés Contreras (“prodigi del Big Data” i el ponent més jove -19 anys- de la història del congrés) i Eduardo Ustaran (prestigiós expert a nivell internacional en privacitat de la informació ).

El programa no té pèrdua, i el congrés pot ser seguit còmodament a través de streaming, pel que no cal desplaçar-se fins a Barcelona per poder assistir a les sessions, tot i que en aquest cas hom es perd el networking que es pot dur a terme in situ.

El Mur Tecnològic, media partner

Com cada any, el nostre rotatiu cobrirà l’esdeveniment com a media partner (soci de mitjans), a través de Twitter, concretament amb el nostre compte per a la retransmissió d’esdeveniments en viu i en directe, i amb articles al nostre lloc web que seran Live Weblogs amb línies d’aquest mateix compte de Twitter per a cadascuna de les conferències.

Uns dies abans que comenci el congrés, recordarem a tots els nostres lectors la cobertura en directe, i explicarem quins esdeveniments seguirem en directe a través de les xarxes socials.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

El congrés de BDigital explorarà les tecnologies disruptives
Valoreu aquesta publicació

Guillem Alsina
Periodista freelance especialitzat en noves tecnologies, redactor d'YCOM.cat
Etiquetes: