El congrés de BDigital explorarà les tecnologies disruptives

Compartir

Del 27 al 29 de maig, a Barcelona s’hi explicaran i s’hi analitzaran aquelles tendències i tecnologies que han suposat, suposen i suposaran un punt i a part en l’evolució del sector tecnològic, com el Big Data, l’eHealth o la impressió 3D.

Ja el títol del BDigital Global Congress d’enguany (The Big Digital Bang) és tota una declaració d’intencions per part de l’organització, que buscarà explorar entre els dies 27 a 29 d’aquest mes, ambdós inclosos, els principals canvis que hi ha hagut en el sector tecnològic i aquelles tendències que estan marcant i liderant aquests canvis.

Sempre es fa difícil marcar una sèrie de conferències o actes a seguir d’un programa donat com en aquest cas el del present congrés, però m’agradaria destacar la del dimarts 27 a darrera hora (social&connected TV), la del dimecres a primera hora del matí (Biz Data: el Big Data com a catalitzador de negoci) i la keynote del darrer dia a càrrec de Paul Walborsky, el CEO de Gigaom.

Entre els ponents, i a més de l’abans esmentat Walborsky, destaquen Andrés Contreras (“prodigi del Big Data” i el ponent més jove -19 anys- de la història del congrés) i Eduardo Ustaran (prestigiós expert a nivell internacional en privacitat de la informació ).

El programa no té pèrdua, i el congrés pot ser seguit còmodament a través de streaming, pel que no cal desplaçar-se fins a Barcelona per poder assistir a les sessions, tot i que en aquest cas hom es perd el networking que es pot dur a terme in situ.

El Mur Tecnològic, media partner

Com cada any, el nostre rotatiu cobrirà l’esdeveniment com a media partner (soci de mitjans), a través de Twitter, concretament amb el nostre compte per a la retransmissió d’esdeveniments en viu i en directe, i amb articles al nostre lloc web que seran Live Weblogs amb línies d’aquest mateix compte de Twitter per a cadascuna de les conferències.

Uns dies abans que comenci el congrés, recordarem a tots els nostres lectors la cobertura en directe, i explicarem quins esdeveniments seguirem en directe a través de les xarxes socials.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: