El desastre de la distribuci

Compartir

Avui he anat a Barcelona, el meu objectiu era plantar-me a les 9:30 a la botiga de Movistar de Plaça Catalunya i aconseguir un iPhone 3G, el telèfon mòbil més buscat dels últims dies.


L'autor de la columnaEduard Solà (esola@imatica.org) – M’he despertat a les 6 del matí, m’he dutxat, he esmorzat, i m’he preparat per anar a Barcelona, sabia que el matí seria llarg, però sabia que em despertava per anar a comprar el telèfon més avançat del món en tecnologia.

He pujat al tren, i he emprès el viatge d’una hora i mitja que em separa de la capital catalana, després de fer un parell de transbords, m’he plantat a les 9:17 a la botiga esmentada, m’he trobat amb la sorpresa que ja hi havia més de 10 persones esperant i fent cua per aconseguir l’iPhone. M’he apuntat en una llista improvisada i he esperat fins a les 10 a que obrissin la porta i entrar a comprar, tocar i treballar amb l’iPhone 3G.

Un cop han obert la porta, m’he -ens hem- trobat amb la sorpresa que el distribuïdor no havia portat cap iPhone, i bé, m’he indignat, com tots. Hi havia un noi que des de les 6 del matí que era allà, fent cua, i quan ho ha sentit s’ha desesperat. I és que no és el primer cop que ens deixen amb aquest pam de nas, el dia 11 de juliol també van arribar tard, però van arribar, uns dies després no en van arribar, i avui ho he tornat a intentar i tampoc havien arribat, de fet no arribarien mai. He anat a provar sort a les altres botigues de la zona, i res, m’he resignat i he anat a agafar el tren altre cop per venir a dinar a Vallbona…

I de qui és culpa? De Movistar i d’Apple España en la meva opinió. Vull una nova directiva d’Apple España per gestionar millor la distribució dels productes, i volem també una renovació a Movistar, que s’estan encantant i se’ls hi en van els clients de les mans.

Aquesta setmana crec que hi tornaré a baixar algun altre dia a la mateixa hora… aviam si hi ha sort.

Un cop tingui l’iPhone a les meves mans, el faré treballar i us faré una anàlisi del seu funcionament, fins ara només us puc deixar amb la Visita Guiada que ens ensenya les característiques d’aquest telèfon revolucionari.

Apple iPhone 3G – Visita Guiada

Per veure-la necessiteu el reproductor Quicktime.

Guillem Alsina