El Fòrum del Parc de la UdG obre la convocatòria per a ponències

Compartir

La quarta edició del Fòrum del Parc Científic i Tecnològic de la UdG i marketplace tecnològic de la província de Girona es celebrarà el 6 de febrer de l’any vinent, però ja ha obert les seves portes a la presentació de ponències i peticions d’entrevistes amb empreses tecnològiques.

El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG) ha obert la convocatòria de ponències per a la quarta edició del seu Fòrum i marketplace tecnològic de la provincia de Girona, que es celebrarà a les seves instal·lacions el dijous 6 de febrer de l’any vinent.

Aquesta propera edició posarà especial èmfasi en connectar oferta i demanda tecnològica, convertint-se en una mena de mercat (d’aquí el terme marketplace) tecnològic de les comarques gironines amb la intenció de donar visibilitat als projectes amb base tecnològica del territori. Així, buscarà promoure la col·laboració entre els agents que juguen un paper en la innovació per tal de facilitar, en definitiva, que aquestes tecnologies capdavanteres surtin de l’àmbit purament de la recerca universitària per arribar al mercat.

En aquest mercat tecnològic, els grups de recerca de la UdG, altres universitats, centres tecnològics, empreses del territori, empreses del Parc, emprenedors i multinacionals faran visibles les seves ofertes i demandes tecnològiques amb la voluntat de trobar socis financers, socis en R+D, socis estratègics, socis comercials o personal especialitzat per formar part dels seus equips.

Fins al 5 de desembre hi ha temps per a què les empreses enviïn les seves propostes de participació en l’esdeveniment, podent-ho fer de les següents maneres:

  • proposta de ponències per a presentar l’oferta o demanda tecnològica al públic assistent;
  • organització d’entrevistes concertades amb altres empreses, inversors o col·laboradors (brokerage event);
  • presentació pública de l’empresa a la zona d’exposició a través d’un pòster o prototip;

A més de l’organitzador (el Parc Científic i Tecnològic de la UdG), aquesta jornada també compta amb el suport de la Universitat de Girona, l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç i Indústria de Girona, el Fòrum Carlemany, l’Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), i l’Associació d’Empreses en Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: