El futur de Mandriva, a l’aire

Compartir

Rebutjada la proposta d’injecció de capital d’un grup privat d’inversors, el futur de la fabricant francesa de programari és incert.

La distribució linux Mandriva no es troba en un dels seus millors moments econòmicament parlant, ja que des del mes de desembre la possibilitat d’un tancament era cada cop més alta. Però, ben entrats en el 2012, els principals accionistes de la companyia els va arribar una oferta d’un fons d’inversió rus, amb la condició de que tots els accionistes haurien d’estar d’acord d’acceptar aquesta injecció de capital.

Ara, passats uns dies, sembla que no s’ha arribat a un acord i s’ha rebutjat la inversió russa, pel què de moment, el futur de Mandriva està a l’aire. La principal font d’ingressos de Mandriva és, ara mateix, l’Agència de Desenvolupament Econòmic de la Regió de París, una entitat que exerceix consultoria a empreses en moments clau del seu negoci.

Mandriva és un malalt crònic en l’àmbit econòmic ja des dels temps de Mandrake abans de la seva fusió amb la brasilera Connectiva, una situació que s’ha anat perllongant tot i les múltiples injeccions de diners que ha vist.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: