El futur dels smartphones passa per pantalles més grans

Compartir

Potser Samsung no vagi desencaminada amb el gegantí Galaxy Note, ja que un recent estudi revela que els usuaris prefereixen la pantalla gran si es tracta d’un smartphone.

La tendència apunta a que els usuaris prefereixen pantalles grans als smartphones. Imatge cortesia de l'usuari iannnnn's a Flickr sota llicència Creative Commons

La tendència apunta a que els usuaris prefereixen pantalles grans als smartphones. Imatge cortesia de l'usuari iannnnn's a Flickr sota llicència Creative Commons

Els usuaris les prefereixen grans (les pantalles)” podria haver estat un bon títol per aquest article, jugant clarament amb el doble sentit de la frase. I és que fins a un 90% dels enquestats en aquest estudi van triar els terminals amb la pantalla més gran.

En els darrers temps hi ha una tendència a què els terminals insígnia de cada marca són llançats al mercat amb una pantalla que supera les quatre polzades de diagonal, estant habitualment entre les 4,0 i les 4,5″ quan no fa tant, la tendència era muntar pantalles al voltant de les 3,5″.

El creixement en l’ús del smartphone com a vehicle de l’entreteniment audiovisual per a la reproducció de continguts d’àudio però també de vídeo, ha contribuït a què les pantalles també “creixin” per fer més còmode a l’usuari el visionat d’un film o de la navegació per Internet, al mateix temps que la tecnologia emprada en la seva fabricació ha permès també millorar la seva qualitat i que es puguin veure amb relativa comoditat a plena llum del dia.

Així doncs, si a algú de vostès que està llegint aquestes ratlles, li desagrada un “monstre” com el Samsung Galaxy Note (híbrid entre tablet i smartphone), que es vagi mentalitzant que en el futur pot ser un tipus de terminal que abundi en el mercat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: