El Galaxy S III al detall

Compartir

Detallem les especificacions de maquinari i programari que conformen el que està cridat a ser el cavall de batalla de Samsung per batre’s amb l’iPhone d’Apple.

Després de la presentació estel·lar que Samsung va dur a terme el passat dijous dia 3 a Londres i un cop calmats els ànims que tant s’havien exaltat a la Xarxa durant les jornades anteriors a tal presentació, creiem que ha arribat el moment oportú per aturar-nos a examinar amb més detall les característiques del nou model flagship del constructor sud-coreà.

Vista frontal del Galaxy S III

I començarem el nostre recorregut amb el maquinari:

 • Processador Exynos 4212 de quàdruple nucli fabricat per la mateixa Samsung, basat en l’arquitectura Cortex-A9 llicenciada a ARM i funcionant a 1,4 Ghz. Aquesta nova arquitectura permet fer un ús més eficient de la multitasca, assignant a cada nucli l’execució d’un programa diferent i optimitzant-ne així el rendiment.
 • 1 GB. de RAM
 • Pantalla SuperAMOLED capacitativa de 4,8 polzades, amb resolució de 720×1280 píxels, fabricada en Gorilla Glass 2
 • Emmagatzematge intern de 16 i 32 GB, amb una versió de 64 GB. que serà llançada més endavant. Ampliable mitjançant targes microSD de fins a 64 GB.
 • Tarja Wi-Fi a/b/g/n
 • Bluetooth 4.0 amb A2DP i EDR
 • Càmera de 8 Mpx. amb autofocus i flash per LED. Resolució de 3264×2448 píxels i grava vídeo HD a 1080p. La càmera frontal és d’1,9 Mpx. i grava vídeo HD a 720p.
 • Sistemes de geoposicionament A-GPS i Glonass
 • Sintonitzador de ràdio FM, acceleròmetre, giroscopi, sensor de proximitat, baròmetre, brúixola

Vista posterior del Galaxy S III

Pel que fa a les funcionalitats de programari, també tenim les següents:

 • Smart Stay: empra la càmera davantera per controlar cap a on estem mirant, sabent així si estem donant atenció a la pantalla del terminal o bé si n’hem desviat la mirada. Mentre estiguem dirigint la mirada a la pantalla del telèfon, aquesta romandrà il·luminada i brillant, però en el moment que l’apartem i el terminal “ho sàpiga”, baixarà la brillantor o passarà a apagar la pantalla.
 • S Voice: permet interactuar amb el terminal parlant en llenguatge natural, el que significa que podrem comunicar ordres verbals al nostre telèfon emprant el mateix to de veu i la mateixa velocitat que quan parlem amb una altra persona.
 • S Beam: funcionalitat de compartició de continguts que també permet compartir la pantalla d’un dels smartphones en una xarxa Wi-Fi.
 • Pop up Play: facilita l’ús d’un monitor extern com a secundari per a, per exemple, veure una pel·lícula en el nostre televisor mentre revisem el correu electrònic emprant la pantalla del nostre terminal.
 • La càmera de fotos compta amb múltiples instantànies per captar, per exemple, un moment puntual al vol. Això significa que podem disparar “ràfegues” de fotos (fins a un total de 20 seguides) i després quedar-nos amb la instantània que més ens agradi o la que s’adapti a les nostres necessitats. La càmera frontal captura vídeo HD.

Els usuaris europeus seran els primers en gaudir d’aquest aparell dins ja de poques setmanes. La resta del món s’haurà d’esperar una mica més per poder comprovar si Samsung ha complert amb les expectatives i podem considerar que tenim entre mans tot un ‘iPhone killer’.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: