El Galaxy S III de Samsung integrarà un processador quad-core

Compartir

L’agència Reuters confirma que l’esperat proper nouvingut de la gamma Galaxy S integrarà el darrer xip de quatre nuclis del fabricant coreà.

Així podria ser el nou Galaxy S III. Imatge de GSMArena.com

Així podria ser el nou Galaxy S III. Imatge de GSMArena.com

Samsung ha anunciat per al vinent dia 3 un acte celebrat a Londres i transmès a tot el món per Internet i en el qual presentarà, amb tota probabilitat, l’esperat i desitjat Galaxy S III, continuador d’una estirp de terminals que li han donat no només l’èxit entre el públic, si no ser el líder indiscutible en venda de smartphones i líder de mercat en el segment d’Android, malgrat que el terminal més venut en termes absoluts continuï sent l’iPhone d’Apple.

Segons informa l’agència Reuters citant fonts de la mateixa Samsung, el Galaxy S III integrarà un microprocessador Exynos 4 Quad de quatre nuclis i fabricat per la mateixa companyia. Tècnicament, aquest xip es basa en l’arquitectura Cortex A9 llicenciada per ARM.

La incorporació d’una CPU de quatre nuclis dotarà al nou Galaxy d’un important avantatge qualitatiu pel què fa a rendiment respecte al seu predecessor, i més tenint en compte que, segons la informació publicada per Reuters, l’Exynos 4 Quad permet assignar una tasca específica a un dels nuclis. Per exemple, podem estar veient una pel·lícula renderitzada per un dels ‘cores’, mentre l’altre gestiona l’app de Twitter i, així, successivament.

Seguint amb la informació proporcionada per Reuters, aquesta agència afirma que a més d’integrar el seu darrer xip quad-core en el que està destinat a ser el seu smartphone flagship, Samsung també està buscant augmentar la seva base de clients per als processadors de quatre nuclis que fabrica.

La sud-coreana guanya diners no només per cada terminal de telefonia o tablet que ven amb el seu segell; per cada iPhone o iPad també guanya alguna cosa, ja que és la subministradora dels microprocessadors que empren aquests dispositius mòbils d’Apple. Però ara, a més, també vol convèncer Nokia, HTC o Motorola per a què siguin clients seves.

Amb la finlandesa ho tindrà difícil, doncs aquesta sembla lligada a Qualcomm (fabricant dels SnapDragon), i aquesta darrera ens apareix com a molt vinculada a Microsoft. Tot i això, en aquest voluble mercat, tot acaba sent possible per difícil que ens sembli.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: