El Galaxy S4 guanya connectivitat LTE ‘dual-mode’

Compartir

Els models Galaxy S4 i S4 Mini es podran connectar a través de xarxes 4G per LTE en qualsevol lloc del món, en disposar d’antenes per als dos estàndards de xarxes existents.

Actualment, l’estàndard de connectivitat mòbil a Internet de quarta generació (4G) està fragmentat per l’ús de freqüències i bandes diferents, que porten a la indústria a considerar dos sistemes diferents de connexió al mateix estàndard (TDD-LTE i FDD-LTE), prou per a què els terminals només tinguin garanties de funcionar en un d’ells.

És per això que els fabricants que vulguin que els seus smartphones es puguin connectar a Internet a alta velocitat on sigui que es trobin els seus posseïdors (i sempre que hi hagi cobertura), es veuen obligats a integrar dues antenes dedicades cadascuna a una freqüència i banda diferents. És el que es coneix com a telèfons duals.

Samsung reclama per a ella el mèrit de ser el primer fabricant que ha presentat models de terminal dual, concretament una versió per al Galaxy S4 i una altra del seu ‘germà petit’ Galaxy S4 Mini.

Aquests terminals s’erigeixen en un company perfecte per a les persones que viatgen assíduament entre continents, ja sigui per oci o per feina, i no poden estar en cap moment desconnectats de la xarxa global.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: