El joc Masacre disponible a partir del 28 de juny arriba amb regals fent reserva prèvia

Compartir

El videojoc Masacre, que arriba a les nostres botigues el 28 de juny, ho farà amb un regal si prèviament n’hem la reserva a les botigues GAME o Gamestop. A continuació en teniu els detalls.

El videojoc de l’anti-heroi del còmic, Masacre, arribarà per als sistemes XBOX360, PlayStation 3 i PC mitjançant la plataforma Steam aquest estiu, concretament el 28 de juny. Per tal de celebrar-ho, Activision ens oferirà un regal a triar si el reservem prèviament, depenent de la botiga per la que ens decantem.

Si decidim fer la reserva a GAME, el regal serà un contingut descarregable anomenat Mapa del mercenari, que ens inclou dos mapes nous al mode desafiament. Aquests mapes son Estació de trens i Dins de la torre. A més, els jugadors rebran dos vestits de bonificació, el de D-Pooley i el dels Impossibles X-Force, que es podran fer servir al mode infinit, a on les seves estadístiques quedaran registrades als marcadors mundials.

 

Nota: prement sobre les imatges, les podreu veure en gran.

Si en comptes de GAME preferim fer la reserva a Gamestop, podrem obtenir en exclusiva el còmic número 1 de Masacre, editat per Panini Còmics. Es tracta del primer exemplar d’una col·lecció que es torna a reeditar amb motiu del llançament del joc. En l’exemplar, de 112 pàgines, Masacre s’enfronta als alienígenes i es converteix en protagonista d’un “reality show”. Un món de bogeria requereix d’homes embogits com Masacre. Amb guió de Daniel Way i Mike Benson, el dibuix va a càrrec de Paco Medina i Sean Crystal.

Nota: prement sobre les imatges, les podreu veure en gran.

El títol comptarà amb una classificació PEGI 18 +. Si en voleu més informació, podeu visitar la pàgina oficial a www.deadpoolgame.com el seu Twitter a l’adreça  @RealDeadpool i el Facebook, a www.facebook.com/RealDeadpool

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: