El launcher Sense d’HTC, disponible gratuïtament a Play

Compartir

BlinkFeed, el launcher d’HTC Sense, es pot descarregar lliurement des de Google Play, tot i que no és compatible amb tots els terminals.

Així llueix HTC BlinkFeedEl mateix dia (ahir) en què presentava al món el nou One M8, una HTC en crisi -els seus darrers resultats han estat molt baixos- va publicar de manera gratuïta a Google Play el seu launcherHTC BlinkFeed, que fins ara instal·lava en exclusiva en els seus terminals amb interfície Sense.

El launcher d’HTC proporciona una interfície d’usuari semblant en idea a la de Windows Phone, basada en tiles o rectangles amb contingut, tot i que aquests són més grans i aporten més contingut que els del sistema operatiu de Microsoft.

BlinkFeed no és compatible amb tots els models de telèfon.

No deixa de ser curiós que un programari que feia més exclusius els telèfons d’HTC (que és el que fan els launchers i interfícies personalitzades) es trobi a partir d’ara a disposició de propietaris de telèfons d’altres marques. Podria ser una estratègia de la marca asiàtica per atraure els consumidors pel seu programari?

HTC BlinkFeed a Google Play

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: