El més destacat de l’entrevista a Tim Cook en la D11

Compartir

Dins de les jornades D11 organitzades per AllThingsD, Tim Cook fou entrevistat i va parlar de moltes coses referents a Apple, aclarint alguns dels omnipresents rumors que sempre rodegen a la companyia de la poma.

Tim Cook en una WWDC. Imatge de Mike Deerkoski a Flickr sota llicència Creative Commons

Tim Cook en una WWDC. Imatge de Mike Deerkoski a Flickr sota llicència Creative Commons

En l’entrevista, Cook fou interpel·lat sobre les darreres notícies que han envoltat la companyia que dirigeix, com ara l’evasió d’impostos que es rumoreja que Apple ha dut a terme a Europa i als Estats units, a la qual cosa Cook va respondre que l’empresa supera els problemes fiscals que té actualment.

Cook també fou qüestionat sobre si hi haurà novetats en iOS i OS X a la WWDC que comença aquest dilluns dia 10, a la qual cosa va respondre el que podem considerar com una autèntica ‘bomba’, afirmant que veurem novetats en els seus sistemes operatius en l’esdeveniment, i va recolzar a Jony Ive dient que està fent una bona tasca com a director de disseny d’Apple i que s’està esforçant molt en iOS 7.

Se li va preguntar sobre els rumors d’un televisor Apple, qüestió que Cook va evitar indicant que l’Apple TV és un producte que satisfà els usuaris i que ha venut més de 13 milions de dispositius.

Li van preguntar sobre les Google Glass i va respondre que no li veu un futur gaire clar, ja que s’ha d’obligar als usuaris a usar aquest tipus d’ulleres. D’altra banda, si que va deixar a entreveure que li interessa aquesta mena de tecnologia i que té diversos plans per a canviar el joc. Continuant amb Android, Cook es va mantenir ferm defensant iOS: “No som els que fem i venem més productes, però som els que fem els millors productes”.

Després de l’entrevista va tocar la ronda de preguntes del públic, i li van preguntar sobre perquè Apple no es va ficar en la guerra per Waze. Tim Cook va respondre que no volen canviar els seus actuals mapes ja que s’han fet moltes millores des del seu llançament i que encara queden per sortir més millores.

Altres qüestions que li van ser plantejades al CEO d’Apple van tractar sobre sobre les batalles legals entre Apple i Samsung per les patents. A aquesta darrera pregunta, Cook va respondre dient que Apple no vol ser plagiada descaradament.

La resta de l’entrevista en el següent vídeo:

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: