El motiu oficial que donarà Samsung…

Compartir

Farà una estona parlava amb Israel Ferrer, creador del bloc android.es i un gran desenvolupador d’Android i em confirmava el que sabíem tots. El motiu de l’exclusió del català de les versions de Samsung Mobile.

Samsung Espanya pot excusar-se ràpidament de tot el que estem organitzant amb el bloc d’Android en català (@ebreandroid_cat) i el ressò que està tenint a tot el país. El hastag oficial #androidcatalà és un èxit. Mitjans de comunicació com el 324 o el diari Ara s’han fet ressò de la notícia. Samsung no incorpora el català per culpa o decisió de la delegació espanyola.

El comunicat que pot emetre la delegació a Espanya pot ser ben fàcil. Ens basem en els idiomes oficials de la Unió Europea i, per tant, el català compta com a idioma oficial “administratiu” però no parlat i escrit. Per tant no tenim l’obligació de fer figurar el català als nostres sistemes.

Extret de la viquipèdia:

Les llengües oficials de la Unió Europea es van definir en el reglament 1 de 1958 del Consell de la CEE, amb les modificacions posteriors. Les llengües són:

Anglès, alemany, castellà, danès, eslovac, eslové, estoni, finès, francès, grec, hongarès, italià, letó, lituà, maltès, neerlandès, polonès, portuguès, suec, txec, búlgar, gaèlic irlandès i romanès.


YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: