El Mur Tecnològic celebra el Dia Mundial d’Internet a Girona

Compartir

La nostra publicació és, juntament amb altres empreses del sector TIC de les comarques gironines, una de les organitzadores de la taula informativa sobre Internet que es podrà trobar en una cèntrica ubicació de la ciutat al llarg del dia.

Els gironins i les gironines que aquest dissabte dia 17 aprofitin el bon temps i el sol per sortir a passejar, es trobaran amb la parada informativa que diverses empreses TIC de les comarques i aquest mateix rotatiu muntarem a la cèntrica Plaça Miquel Santaló.

La parada informativa comptarà amb la presència de diversos experts en noves tecnologies que respondran a les preguntes i dubtes que els facin els ciutadans.

Juntament amb El Mur Tecnològic, co-organitzen aquest acte les empreses GRN, Esolvo, okITup, SWhosting, Icon Solucions Informàtiques, i Efimàtica, amb la col·laboració de CUP Telecomunicacions, Hotel Carlemany, i el suport de l’AENTEG.

Tots aquells que tingueu dubtes sobre què es pot fer a Internet, com accedir-hi, la seguretat, o quins recursos en podem treure, i sigueu per Girona aquest dissabte, podeu acostar-vos per a informar-vos-en. Us hi esperem!

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: