El Mur Tecnològic col·labora amb Televisió de Girona

Compartir

Alguns dels nostres redactors passen a formar part del planter de col·laboradors de l’espai “Petites Pantalles” que s’emet els dimecres dins del programa “Té de Tot”.

Tot i que la tecnologia és una part cada dia més fonamental de les nostres vides i ens hi trobem embolcallats (l’ordinador, el telèfon mòbil, el televisor,…) sovint el desconeixement entre el gran públic fa que la majoria dels usuaris no li tregui tot el partit possible o no conegui determinades solucions que poden solventar-li un problema.

Per tal de pal·liar aquest desconeixement general i aportar una mica més d’informació al públic televident, El Mur Tecnològic i Televisió de Girona han encetat una col·laboració dins l’espai “Petites Pantalles”, que s’emet cada dimecres dins el magazín d’actualitat “Té de tot“.

Cada setmana, el Petites Pantalles comptarà amb un especialista convidat diferent, que en dos casos seran redactors d’El Mur Tecnològic: Guillem Alsina, editor i director, s’encarregarà de parlar sobre gàdgets com ara smartphones i tablets, i Dani Mejías i Santi Joseph s’encarregaran de repassar l’actualitat del món dels videojocs.

El primer programa en el que un dels nostres companys va participar es va emetre el passat dimecres dia 20, i concretament fou el nostre editor i director el qual va explicar què és un smartwatch o rellotge intel·ligent i en va ensenyar alguns models:

Demà dimecres dia 27 els tocarà el torn als companys especialistes en videojocs, que ens explicaran el llançament de la Xbox One. No us ho perdeu perquè ens portaran algunes imatges interessants!

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: