El Mur Tecnològic estarà en directe a la Gamescom

Compartir

Els nostres corresponsals cobriran en directe l’esdeveniment dedicat al videojoc més gran del món.

Una instantània de l'edició de l'any passat de la Gamescom. Imatge cortesia de l'organització

Una instantània de l’edició de l’any passat de la Gamescom. Imatge cortesia de l’organització

Des d’aquest dimecres dia 21 fins al diumenge 25 es celebrarà a Colònia (Alemanya) la Gamescom, la fira sobre videojocs amb les xifres més altes: més de 275.000 assistents, més de 5.500 periodistes acreditats, i 600 expositors procedents de més d’una quarantena de països que mostraran els seus productes en els 140.000 metres quadrats de la fira de Colònia.

Aquest és, sens dubte, l’esdeveniment dedicat als videojocs amb més assistència dels que es celebren en el món, i un dels més coneguts juntament amb l’E3 de Los Angeles, el Tokio Game Show, i la GamesCon celebrada també a Alemanya (concretament, a la ciutat de Leipzig).

En l’edició d’enguany, El Mur Tecnològic hi desplaçarà un equip d’enviats especials que farà un seguiment de les novetats que s’hi presentin i prengui el pols a la industria de l’oci digital, cada dia més important. La diversitat d’aquesta va des de les grans productores tradicionals com Sony, Nintendo, Microsoft o Electronic Arts, fins als reis del joc casual o social com Rovio o Zynga passant pels segells centrats en els moderns dispositius mòbils com smartphones i tauletes tàctils, com Gameloft.

El nostre seguiment es realitzarà tant a través de les nostres xarxes socials (FacebookGoogle+ i, sobretot, Twitter per al seguiment en directe de les conferències) com a la nostra web, amb articles dedicats a les novetats que es vagin donant a conèixer.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: