El Mur Tecnològic, media partner de la FinAppsParty

Compartir

La marató de programació d’aplicacions mòbils amb temàtica financera i bancària es celebrarà els dies 23 i 23 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

BDigital, La Caixa i aquest mateix rotatiu han arribat a un acord per tal que El Mur Tecnològic sigui media partner (soci de mitjans) en l’edició d’enguany de la FinAppsParty.

Ja en l’edició de l’any passat, El Mur Tecnològic (llavors encara amb la denominació d’imatica.org) va informar puntualment i de manera abundant sobre l’esdeveniment, essent un dels pocs mitjans especialitzats que ho va fer directament sobre el terreny. L’aprofundiment de la relació entre el nostre rotatiu i l’organització era, doncs, lògica.

L’eix temàtic de l’edició d’enguany de la FinAppsParty són les apps de moneder electrònic (mobile wallets), gestió de finances personals, i la gestió de finances per a professionals del sector financer. Com a novetat respecte a l’edició precedent, enguany s’acceptem prototipus d’apps presentats a través de vídeos penjats online en serveis com YouTube o Vimeo.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: