El Mur Tecnològic, nova identitat corporativa d’imatica.org Països Catalans

Compartir

La nova marca serà desplegada paulatinament a la pàgina web i les xarxes socials del nostre rotatiu en línia, substituint la que ens ha vingut acompanyant els darrers quinze anys.

Les dues capçaleres d'aquest rotatiu, antiga i nova

Les dues capçaleres d’aquest rotatiu, antiga i nova

Vam néixer quan dels blogs encara ni se’n parlava, i hem anat evolucionant al llarg d’aquest temps però sense desprendre’ns mai d’una paraula: imatica. Bé, doncs ja ha arribat l’hora de començar a fer aquest canvi definitiu” així explica el nostre editor i co-Director, Guillem Alsina, el canvi que està vivint el nostre rotatiu aquests dies.

Imatica.org, la capçalera que ens ha acompanyat aquests darrers tres lustres dóna pas a El Mur Tecnològic, que fa referència als murs de les xarxes socials, font d’informació avui en dia per a molts internautes. En paraules d’en Guillem Alsina “hem ajuntat el concepte modern de mur com a font d’informació procedent de les xarxes socials amb la lletra gòtica de les capçaleres clàssiques dels diaris que, avui en dia, són referents mundials per la seva qualitat, ja que això és el que busquem: oferir qualitat en la nostra informació sobre les noves tecnologies. Ajuntem allò nou amb allò clàssic”.

La nova identitat corporativa s’anirà implantant al llarg de les properes setmanes i, futurament, també vestirà el nostre lloc web germà, Alexi’s TechBlog, en llengua castellana, com a darrer pas de la fusió entre ambdues publicacions, un procés encetat l’any passat.

El canvi no només ho serà del nom, si no també de la imatge; El Mur Tecnològic és una capçalera en lletra gòtica que recorda els diaris de paper que van néixer a finals del segle XIX. Igualment, la imatge que mostrem en les xarxes socials anirà variant gradualment fins acomodar-se a la nova capçalera, de la mateixa manera que més endavant anirem presentant més novetats al respecte.

També està actiu el nou domini, elmurtecnologic.cat, que a partir d’ara conviurà amb imatica.org i imatica.cat. Aquests darrers continuaran apuntant cap al nostre lloc web com sempre, de manera que no es perdran les referències als articles publicats fins a la data.

Benvinguts a El Mur Tecnològic!

L’equip de redacció

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: