El Mur Tecnològic i YCOM anuncien la seva fusió en una única publicació

Compartir

Ambdues publicacions seran una de sola d’aquí a poques setmanes, adoptant el nom d’YCOM.

Per una part, catorze anys d’existència, poc més de quatre mesos per l’altra. Una referència del món 2.0 a una banda; a l’altra una en informació tècnica. Dues concepcions de com ha de ser la informació tecnològica que, a partir d’ara, es fusionaran en una sola publicació.

El Mur Tecnològic i YCOM anuncien un procés de fusió que les durà a convertir-se en un sol lloc web amb els continguts dels dos, sota la marca comuna YCOM. Aprofitant el moment, es presenta YCOM 2.0, el segon esglaó del projecte amb el que pretén convertir-se en un espai referent del món digital en català: canvis i millores al portal, obertura d’una oficina, acords amb una empresa que s’encarrregarà del manteniment web, posicionament i marca, un nou equip de redacció, diverses col·laboracions amb organitzacions i empreses, etcètera.

Guillem Alsina, editor i director d’El Mur Tecnològic -i que ocuparà a partir d’ara el càrrec de redactor en cap de la nova publicació- ha declarat que “L’arc tan divers de continguts que contemplarà a partir d’ara la nova YCOM serà tan ampli que la convertirà sense cap mena de dubte en la referència indiscutible de l’àmbit tecnològic català”.

Per la seva banda, Arnau Sanz -actual director d’YCOM i que romandrà també com a director del nou mitjà- ha indicat que “Amb aquesta fusió assentem les bases per fer un projecte que vol anar més enllà del portal, treballant per fer realitat moltes idees que fa anys amb les que pensem: revistes de paper, podcasts, organització d’esdeveniments tecnològics, formació, vídeo-conferències i un llarg etcètera que esperem anunciar en els propers mesos”.

A partir d’avui, reconduïm ja tota la nostra activitat d’El Mur Tecnològic a les pàgines d’YCOM, així que els nous articles ja seran publicats allà, mentre que l’històric dels articles podrà seguir essent consultat aquí mateix encara durant uns dies.

En algun moment de les properes setmanes, els internautes que entrin a les diferents adreces que dirigeixen a El Mur Tecnològic es veuran reconduïts a YCOM, que serà el nom de la nova publicació que prevaldrà.

Estem convençuts que en la nova etapa que encetem encara creixerem molt més. Us esperem a YCOM.cat!

La redacció d’El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: