El Nexus 4 rebaixat esgota existències

Compartir

La Play Store tanca les vendes del terminal Nexus fabricat per LG, que a 199 dòlars ha esgotat existències. Indica això la propera arribada d’un nou terminal sota segell Nexus?

Nexus 4

Després de la rebaixa a 199 dòlars de la versió del Nexus 4 amb 8 GB. d’emmagatzemament, les existències d’aquest han “volat” fins a esgotar-se, i ja no es pot trobar a la Play Store. En el moment d’escriure aquestes ratlles encara s’hi pot trobar la versió de 16 GB. a un preu superior (249 €).

És possible, i fins i tot m’atreviria a afirmar que gairebé segur, que aviat començarem a tenir notícies de filtracions sobre el futur successor del Nexus 4, i més endavant en tindrem la presentació. De la mateixa manera que Apple, Google també llança un model Nexus a l’any. Potser serà anunciat el dia 10, al mateix temps que Apple presenti la nova generació de l’iPhone?

Els dos darrers models (Galaxy Nexus i Nexus 4) van estar a l’abast del públic en el mes de novembre de 2011 i 2012 respectivament.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: