El nou iPad supera als seus germans petits i ven 3 milions d’unitats

Compartir

Apple va posar a la venta el nou iPad als Estats Units com sempre, ha confirmat haver venut més de tres milions d’unitats el primer cap de setmana setmana després de la seva sortida.

Apple ha fet oficial la xifra de vendes dels nous iPads: ha venut la xifra de 3 milions de dispositius, un nombre que fa tremolar els que intenten desbancar a Apple com a principal i podriem dir únic governador mundial de tablets.

Extret de la nota oficial d’Apple:

“The new iPad is a blockbuster with three million sold―the strongest iPad launch yet,” said Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing. “Customers are loving the incredible new features of iPad, including the stunning Retina display, and we can’t wait to get it into the hands of even more customers around the world this Friday.”

A casa nostra, a Catalunya, arribarà el dia 23 d’aquest mes en el que estem, març. Actualment l’iPad del 2012 està disponible als Estats Units, Austràlia, Canada, França, Alemanya, Hong Kong, Japó, Puerto Rico, Singapur, Suïssa, Regne unit i les Illes Verges.

En comparació als seus germans -tot i que sempre són dolentes però necessàries-, l’iPad original va vendre 300.000 unitats en el seu primer cap de setmana. Just va ser la revolució dels tablets tàctils i ningú sabia o esperava l’èxit que tindria.

El seu germà, l’iPad 2, va vendre gaire bé 500.000 unitats i pocs dies després va esgotar el stock que tenia Apple a les botigues físiques.

Si observem que el Nou iPad ha superat els 3 milions d’unitats sabrem la força que té Apple en el sector dels tablets que cada dia és més la reina de la corona internacional.

El comprareu?

Nota de premsa oficial: Apple

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: