El nou Megabox ja s’enfronta als seus primers problemes

Compartir

La reencarnació del polèmic Megabox tria nom i domini (Me.ga) i ja pateix la seva primera topada amb un govern, el de Gabon, que li impedeix d’utilitzar-los.

El polèmic Kim Dotcom va anunciar en el seu Twitter que ja tenia hosting i domini per al seu nou Megabox. Aquest domini és Me.ga i està allotjat a Gabon, Àfrica, ja que així es troba fora de perill de possibles persecucions de les diverses autoritats que li segueixen la pista al polèmic hacker i empresari d’origen alemany. O, almenys, així ho creia ell.

El govern del país africà s’ha afanyat a suspendre el domini basant-se en el potencial delictiu del servei. Segons el Ministre de Comunicacions del país, Blaise Louembe, “la nació no pot servir com a plataforma o pantalla per cometre actes que busquin violar la propietat intel·lectual o que sigui emprada per persones sense escrúpols“. No és l’únic atac que ha patit la nova empresa de Kim Dotcom.

El grup de Hackers Omega (ome.ga) ha informat que té en el seu poder el domini triat per al nou servei, Me.ga, anunciant el següent a TorrentFreak “Kim Dotcom només s’està aprofitant de nosaltres, és un megalomaníac amb advocats aquí per a aprofitar-se de tots, els artistes dels quals en vol obtenir diners“, per continuar afirmant que “Kim Dotcom no és ni millor ni pitjor que Universal. Ell mateix és una indústria, que està aquí només per a contaminar“.

Els hackers afirmen que estarien disposats a vendre Me.ga a Universal i donar els diners al Fòrum de la Joventut de Gabon. D’altra banda Kim Dotcom carrega contra Gabon dient que “el 60% dels ingressos a Gabon és pel petroli que revèn als Estats Units“.

El polèmic empresari també ataca el Ministre de Comunicacions dient d’ell via Twitter que “ha usat una maquina del temps per analitzar la legalitat de Mega. Veredicte: la ciberdelinqüència! obté un guardó de 5 dòlars per part de l’FBI“.

Finalment Kim Dotcom anuncia que té un domini alternatiu i que això només és una cacera de bruixes per part del govern dels Estats Units.

El nou Megaupload hauria de ser llançat el 19 de gener, encara que vistos els problemes que l’acompanyen, és poc probable que compleixi amb aquesta data, si no és que Dotcom es guarda un as a la màniga…

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: