El pare de la PlayStation, director de Sony

Compartir

Sony ha anomenat a Kaz Hirai nou president i conseller delegat de l’empresa. Kaz és considerat el pare de la PlayStation, apostarà fort per remontar les pèrdues de l’any anterior.

La multinacional Japonesa Sony vol reorientar la seva direcció i ha anomenat a Kaz Hirai -fins ara responsable de la divisió de vídeojocs i vicepresident de l’empresa- com a nou president i conseller delegat del grup a partir del juny vinent.

Hirai, de 51 anys, ha treballat a les divisions de software de la companyia i és considerat el pare de la PlayStation de Sony, l’exitosa videoconsola de la companyia. També va liderar la sortida al mercat de Sony Network. Va ser el primer en registrar beneficis  en el 2010 en la divisió de videojocs, després de que l’empresa portés 5 anys sense mostrar-se beneficiosa del sector que havia creat.

Els motius de la substitució han estat per la motivació de la incapacitat de Stringe, de 69 anys, per portar a bon port la companyia que preveu en aquest quart any pèrdues consecutives.

Sony va anunciar pèrdues per valor de 427 milions d’euros,  amb la diferencia de l’any anterior de 572 milions d’euros. Els ingressos per venda van baixar en picat, un 9,6%, i es situen en 30.200 milions d’euros.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: