El ‘pare’ de la PlayStation s’uneix a Marvelous AQL

Compartir

El principal responsable de l’èxit de la videoconsola de Sony canvia d’aires.

Ken Kutaragi, segon per l'esquerra. Imatge de Joi Ito a Flickr sota llicència Creative Commons

Ken Kutaragi, segon per l’esquerra. Imatge de Joi Ito a Flickr sota llicència Creative Commons

Ken Kutaragi, el qui fos CEO de Sony fins al 2006 i principal responsable de l’èxit de la PlayStation, ha fitxat per Marvelous AQL. Suposem que el fitxatge serà per a assessorar i enfocar l’experiència de Sony a Marvelous, i així poder consolidar-la internacionalment, ja que en l’actualitat Marvelous té filials internacionals a Europa i els Estats Units.

Marvelous AQL és una empresa desenvolupadora de videojocs fruit de les fusions d’AQ Interactive, Livewire i Marvelous Entertainment.

Ken Kutaragi és fundador i president de Cyber AI Entertainment Inc, empresa creada després d’abandonar Sony. El seu fitxatge per Marvelous AQL no afectarà a càrrec seu de president, podent compaginar ambdues activitats.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: