El primer fòrum TurisTIC, tot un èxit

Compartir

Entrades esgotades i alta participació a través del Twitter, balanç de la primera jornada.

Un moment de l'acte de presentació

Un moment de l’acte de presentació

Quins són els principals reptes de la indústria turística catalana en un entorn globalitzat? Què s’ha de fer per jugar amb els blocaires a favor d’un hotel? Com promocionar-se a la Xarxa sense haver de dependre exclusivament de llocs especialitzats com el totpoderós Booking? Totes aquestes qüestions candents i moltes més s’estan responent entre avui i demà a Barcelona gràcies a la primera edició del Fòrum TurisTIC.

Ja en la presentació institucional del congrés, tots els assistents han coincidit en felicitar BDigital com a organitzador de l’esdeveniment per la iniciativa d’ajuntar dos sectors tan importants per a l’economia catalana com són el turístic (tradicional de la regió) i el tecnològic (que s’està impulsant en els darrers anys com una via segura de sortida de la crisi).

També han coincidit en indicar que els millors resultats s’aconseguixen per mitjà de la cooperació entre els sectors públic i privat en el desenvolupament de solucions i noves tecnologies.

Des d’imatica.org hem seguit la jornada inaugural a través del nostre Twitter.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: