El primer service pack per a Windows 7 no inclourà novetats

Compartir

WindowsNomés instal·larà els pegats de seguretat i correccions de programari emeses fins a la data a través del servei Windows Update, sense afegir cap funcionalitat extra.

Redacció – Windows 7 sembla estar funcionant a la perfecció tant en vendes i acceptació per part dels usuaris com en crítiques, i això ho corrobora l’anunci que, a través del bloc oficial de Windows, ha realitzat Microsoft d’acord amb què el primer service pack per a aquest sistema no inclourà cap novetat, si no només el recopilatori dels pegats de seguretat que hagin estat emesos fins a la data de la seva publicació a través del servei Windows Update.

Això indicaria, almenys en una primera anàlisi, que els clients que han adquirit una còpia d’aquest sistema estan prou satisfets amb el que els proporciona, pel què a Redmond han decidit no ampliar les funcionalitats d’aquest sistema.

La compilació dels pegats per a les fallades de seguretat trobats fins a la data és, d’altra banda, una cosa habitual en els service packs de Microsoft.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)