El primer tablet amb Firefox OS?

Compartir

Mozilla i Foxconn podrien anunciar la setmana vinent la primera tauleta tàctil equipada amb el nou sistema operatiu.

Al lloc web del Firefox OS ja s'hi intueix la possibilitat d'un tablet

Al lloc web del Firefox OS ja s’hi intueix la possibilitat d’un tablet

Segons informa el rotatiu Focus Taiwan, Foxconn i Mozilla han enviat invitacions als mitjans de comunicació per a què assisteixin dilluns vinent dia 3 a un acte que celebraran conjuntament per presentar la seva col·laboració en el projecte Firefox OS i un nou dispositiu del fabricant taiwanés funcionant amb el sistema operatiu de la corporació nord-americana.

Aquest dispositiu té moltes possibilitats de ser un smartphone, l’únic format i tipus de dispositiu que fins ara ha muntat Firefox OS, però una font de la indústria de la qual no n’ha transcendit la identitat, ha informat al rotatiu asiàtic que es tractarà d’un tablet.

Si busquem un format intermedi, que no deixi de ser un telèfon però que s’acosti a una tauleta tàctil, podria ser un phablet, un tablet de 7 o menys polzades amb funcionalitat de telefonia mòbil, o bé un smartphone que s’ha engrandit fins arribar a un format de tablet petit i assumir les seves funcionalitats.

Foxconn és el principal fabricant per contracte del món, produint dispositius electrònics per a companyies com Apple, HP, Amazon o Sony entre d’altres. No fabrica sota el seu segell, per la qual cosa cal preguntar-se quina marca tindrà el dispositiu que presenti juntament amb Mozilla i que podria ser, precisament, el d’aquesta darrera de la mateixa manera que Microsoft ha fet amb les tauletes tàctils Surface.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: