El programari lliure avança en el món empresarial, segons número especial de Novàtica

Compartir

Novàtica, revista degana de la informàtica espanyola editada per l’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI), ha publicat en el seu darrer número una monografia especial sobre l’aplicació del programari lliure en entorns empresarials, disponible de forma íntegra i gratuïta en el seu lloc web.

Nota de premsa/Redacció – Sota el títol “Programari Lliure per a empreses” aquesta monografia ha tingut com editors a tres destacats especialistes en aquest camp: Jesús M. González-Barahona, pioner del programari lliure a Espanya i professor i investigador a la Universitat Rei Joan Carles de Móstoles (Madrid), Teófilo Romera Otero, investigador en aquesta mateixa universitat, i Björn Lundell, investigador en el Centre d’Investigació en Informàtica de la Universitat de Skövde (Suècia).

Aquest número monogràfic especial de Novàtica compta amb la contribució d’experts professionals i investigadors a nivell internacional del món de l’empresa, del programari lliure i de les relacions entre empresa i comunitats de programari lliure, oferint una completa panoràmica actual sobre l’ús i creació de programari lliure per les empreses europees.

Tot això es pot trobar en el número 199 de la revista Novàtica, disponible en versió íntegra i gratuïta en el lloc web de Novàtica. La versió anglesa d’aquesta monografia està disponible en el lloc de la revista digital europea en llengua anglesa UPGRADE, editada per Novàtica en nom de CEPIS (Council of European Professional Informatics Societies).

Novàtica ha jugat un paper destacat en la difusió del Programari Lliure a Espanya i a Hispanoamèrica, havent publicat diverses monografies sobre aquest tema, la primera el 1997.

Per a més informació sobre aquest número dirigir-se a la redacció de Novàtica, novatica@ati.es

Sobre ATI

L’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI) és una organització d’àmbit estatal de la qual en formen part prop de 4.000 professionals informàtics de tota Espanya, gairebé la meitat d’ells titulats en Enginyeria Informàtica Superior i Mitja o Llicenciats en Informàtica.

ATI és la més gran i més antiga de les associacions de professionals informàtics a Espanya, dels quals des de fa anys és l’únic representant oficial a nivell internacional (a Europa a través de CEPIS, i al món a través d’IFIP).

Edita la revista Novàtica, degana de la premsa informàtica espanyola, així com les revistes digitals REICIS, especialitzada en Qualitat del Programari, i UPGRADE, en llengua anglesa.

Per a més informació relacionada amb aquest comunicat o amb qualsevol altra qüestió relativa a l’ATI, contactar amb la Secretaria d’ATI a Madrid, 91 4029391, secremdr@ati.es o visitar www.ati.es

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)