El proper Nexus podria ser d’LG

Compartir

Google continua amb la rotació de fabricants per als seus dispositius Nexus, i aquest cop sembla que l’encarregada del proper smartphone serà LG.

Segons apunten diversos rotatius online entre els quals es troba, per exemple, GSMArena, la sud-coreana LG seria l’encarregada de materialitzar el següent smartphone de la gamma Nexus, que Google empra com a terminals demostratius de la seva tecnologia.

Els dispositius Nexus (fins ara diversos smartphones i un tablet) són fabricats per empreses externes a Google però d’acord amb els dictats d’aquesta darrera, i empren l’anomenat ‘stock Android’, és a dir, el sistema operatiu sense afegits estètics ni de programari o serveis addicionals.

Fins ara, HTC i Samsung han estat les triades per als primers smartphones, mentre que Asus s’ha encarregat del primer tablet de la saga Nexus. En el cas d’HTC, la triada per al Nexus One (iniciador de la família tal i com el seu nom indica), el seu nom va quedar molt més relegat per la manera en què Google va triar comercialitzar el producte, però en els següents exemplars el nom del fabricant fou molt més predominant.

Amb l’absorció de Motorola Mobility, molts eren els qui creien que a partir d’aquest moment la mateixa Google fabricaria el seu maquinari, però pels moviments de la companyia de Mountain View, sembla que aquesta està més interessada en la cartera de patents de l’empresa adquirida que en la seva tradicional activitat comercial. I, així, les assignacions per fabricar els diferents dispositius Nexus continuen anant a terceres parts.

LG és un dels grans fabricants que aposten per Android que encara quedaven pendents per aconseguir un dispositiu Nexus, cosa es pot corregir ara.

Naturalment, i com en qualsevol tipus de rumors semblants, cap de les dues companyies ha confirmat ni desmentiment la informació.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: