El resum més complet del CES, en PDF

Compartir

Inclou tots els articles que hem publicat a El Mur Tecnològic sobre la fira de Las Vegas, incloses les notícies sobre presentacions de nous productes i els articles d’opinió.

Després de l’èxit de la publicació del nostre resum del 2013 en PDF, tornem a la càrrega amb un nou volum recopilatori d’articles, aquest cop monogràfic sobre el recentment celebrat Consumer Electronics Show (CES).

Aquest esdeveniment, celebrat anualment a principis de gener a Las Vegas (Nevada, Estats Units) és una de les cites ineludibles en el panorama de les fires relatives a les noves tecnologies, com el Mobile World Congress de Barcelona, ​​el CeBIT de Hannover o el Computex de Taiwan.

En el CES les principals companyies del sector tecnològic presenten nous productes, i la premsa especialitzada pot veure les tendències que marcaran l’evolució del sector al llarg dels propers mesos.

En el nostre resum del CES 2014 hi incloem tots els articles que hem publicat sobre el certamen nord-americà, comptant-hi aquells corresponents a nous productes que han estat presentats a Las Vegas, així com els d’opinió fins i tot les nostres conclusions sobre el que ens ha deparat la fira.

La descàrrega del document és lliure i gratuïta.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: