El sistema operatiu de la BlackBerry executant-se sobre Windows Mobile?

Compartir

El lloc web BerryReview.com publica unes captures de pantalla d’un mòbil HTC amb Windows Mobile que executa una suite d’aplicacions per a BlackBerry. Trucatge o nova eina de virtualització?


Una de les captures de pantallaRedacció imatica.org – Diversos rotatius en línia s’estan fent ressò de les captures de pantalla que han saltat a la Xarxa de xarxes aquest mateix dimecres i en les quals es mostra la BlackBerry Application Suite corrent sobre un mòbil HTC que munta el sistema operatiu Windows Mobile.

Evidentment, les primeres especulacions han estat sobre si les imatges són un muntatge o no, el que en l’argot dels informàtics es coneix com a fake (falsificació). És relativament simple falsificar una imatge semblant si es tenen alguns coneixements sobre retoc d’imatges amb alguns dels programes informàtics que abunden per a aquestes tasques (Photoshop i GIMP en són alguns).

La suite de BlackBerry executant-se sobre Windows MobileEn el cas de no ser un fake podríem trobar-nos davant d’una solució de virtualització que permetés executar el sistema operatiu de RIM en altres telèfons mòbils. Sense cap mena de dubte haurem d’esperar per veure si es confirma o ans al contrari es desmenteix aquest moviment de la companyia canadenca. En seguirem informant.

Guillem Alsina