El smartphone pot ser la clau de casa del futur

Compartir

Es duen a terme als Estats Units les primeres proves pilot d’accés a edificis i oficines mitjançant tecnologia NFC amb la clau implementada en un terminal mòbil.

Segons informa la revista online CIO, la companyia Good Technology dedicada a la seguretat, està duent a terme els primers programes pilot d’accés a edificis, llars i oficines mitjançant claus electròniques implementades sobre tecnologia NFC amb smartphones com a dispositius que validen l’usuari i en garanteixen l’accés. Una de les empreses en què s’ha provat la tecnologia ha estat Netflix.

Com a terminal, Good Technology ha emprat el Samsung Galaxy S III, però no utilitzant la connexió NFC que porta incorporada, si no afegint una tarja microSD amb tecnologia NFC més segura.

El resultat d’aquestes proves ha estat satisfactori.

Pel que fa a les possibilitats de robatori i, amb això, d’accés a casa nostra i a l’oficina, val a dir que no són pas més grans que el robatori de les mateixes claus, i que el terminal disposa de formes de ser protegit per prevenir l’accés a tota la informació que contingui. A més, de canviar els codis d’accés al nostre domicili o oficina ja eliminarem l’amenaça i no haurem d’estar esperant el manyà per a què ens canvii el pany.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: