El smartwatch Pebble tindrà botiga d’aplicacions

Compartir

Serà publicada juntament amb l’SDK 2.0 a principis de l’any vinent, i permetrà descobrir apps directament des del smartphone.

App store de Pebble

Una de les opcions de rellotge intel·ligent (smartwatch) actualment al mercat és el Pebble, el qual va encetar el seu camí de manera més aviat silenciosa i sense comptar amb una gran empresa al darrere de la iniciativa, gràcies a un reeixit crowdfunding a Kickstarter i, des de llavors, no ha parat de créixer fins arribar a l’aparador de la gegantina botiga en línia d’Amazon.

Aquesta naturalesa fa que el Pebble sigui un smartwatch artesanal en alguns aspectes com, per exemple, el descobriment de noves apps (de les quals, per cert, el seu ecosistema va molt ben assortit, especialment pel que fa a ‘cares’ -faces- de rellotge), ja que no existeix una font unificada i oficial per fer-ho des del mateix telèfon mòbil “sobre la marxa”. I això és el que solucionarà Pebble Technology (l’empresa darrere del projecte) en breu.

Amb l’aparició de la versió 2.0 de l’SDK per als desenvolupadors d’aplicacions per a aquest rellotge a principis de l’any vinent, també s’obrirà una botiga d’aplicacions oficial, accessible a través de l’app per a smartphones que permet controlar el rellotge.

Així, els posseïdors d’un d’aquests rellotges, podran descobrir, descarregar i instal·lar aplicacions des d’allà on es trobin i segons vagin sorgint les necessitats.

Per als desenvolupadors també serà un avantatge, ja que sense deixar de poder publicar les seves apps en llocs web o altres repositoris alternatius, disposaran d’una eina per a què els usuaris descobreixin les seves creacions.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: